Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Föreläsning Digital Marknadsföring Google, SEO, Facebook osv

Vi projektledare (Jessica, Erik och Klara) föreläser i princip dagligen, men oftast för en eller några personer. Eller, det kanske man inte kan kalla föreläsning, men det innefattar alltid utbildning, analys, förklaringar, frågor och svar och allt annat som brukar ingå i en klassisk föreläsning om Digital Marknadsföring.

Men då och då får vi det stora nöjet att ta hålla en större föreläsning, antingen för någon typ av företagarförening eller ett företag. Det är fantastiskt roligt och vi ser alltid till att hålla både en övergripande strategisk nivå, men också konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt. De vanligaste ämnena är Digital Strategi, Sociala medier och Google och så här kan det se ut.

Föreläsning Sociala medier Facebook - Jessica Engström - United Power

Föreläsning Sociala medier: Strategi för Facebook & Instagram – Jessica Engström – United Power

Föreläsning Sociala medier Facebook Jessica - United Power

 

Vi får alltid väldigt fina omdömen efter våra föreläsningar, även om det i en större grupp finns de som tycker det är komplicerat.

 

Betyg föreläsning Google - United Power

 

Intresserad av en föreläsning inom Digital Marknadsföring, Digital Strategi, Sociala Medier, Facebook, Instagram, Google SEO, Google Ads, Google Analytics?

Don’t be a stranger 🙂

Information

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!