Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Praktisera hos oss

Intresserad av praktik i vår?

Vi bryr oss egentligen inte om din historia. Vi vill veta vart du vill! Det är ditt mindset och passion som vi är intresserade av, och vi söker någon med ett nyfiket driv som ser möjligheter till att lära sig nya saker bara för att det är kul och såklart, för att du vill arbeta med marknadsföring och reklam i framtiden!

Vi erbjuder ett vänskapligt välkomnande och introduktion, du blir väl insatt i vårt dagliga arbete och får bidra med dina ideér. Du kommer få uppgifter du klarar av och kommer att lära dig otroligt mycket på kort tid. Var beredd att öppna hjärnan!

Stämmer detta in på dig?

 • Yep, gillar ordning och reda…
 • Ja, jag är intresserad av digital marknadsföring
 • Yes jag blir ofta entusiastisk inför nya grejer
 • Och ja, självklart gillar jag att genomföra vad jag sagt: Wouldn’t have it any other way!

Vad gör du idag?

 • Du kanske pluggar ekonomi med marknadsföring som fokusområde och drömmer om ett omväxlande jobb där du får prata med kunder och utveckla ideér.
 • Du kanske är grym på att googla och hitta den information du behöver för att lära dig nya saker.
 • Du kanske är arbetslös, inte har pluggat marknadsföring, men känner starkt att du brinner för det digitala och att det kanske kan vara din grej.
 • Du kanske gör snygga grejer i photoshop för skoj skull, gör egna filmer, eller är aktiv i sociala medier och gillar bra annonsering.
 • Du kanske pluggar kommunikation/journalistik men tror även att du skulle fungera som en projektledare eller önskar göra mer än att skriva.
 • Du kanske redan idag ser dig som en content creator med med ett strategiskt sinne och vill ta dig vidare.

Kort om United Power

 • United Power med kontor i Falun är en byrå som kombinerar traditionell marknadsföring med marknadsstrategier, koncept och grafiska profiler med den digitala marknadsföringens potential.
 • Vi går inte ut med att vi har fria arbetstider, eller att vi kan jobba hemifrån när det passar. Det är så självklart att vi inte ens pratar om det. För om man brinner för sitt jobb behöver ingen övervaka arbetet.
 • Vi skryter inte om att vi är flexibla trots att vi skräddarsyr vartenda uppdrag.
 • Vi söker egentligen inget proffs i dagsläget, självklart är din uppbyggda kompetens bra, men vi utbildar dig i allt du behöver kunna och är intresserad av!

Tidsperiod?

Även här är vi flexibla. Om intresserad maila Erik Nyström.och berätta fritt om dig själv.

(Bifoga gärna det du tror kan vara relevant för oss att se. CV, länkar, bilder, filmer, texter eller helt enkelt bara berätta om din drivkraft och varför du skulle passa hos oss.)

Tidigare praktikant

"Man kommer snabbt in i gemenskapen på United Power. Det är en liten byrå med naturlig och skämtsam sammanhållning. Jag var nyfiken och redan första dagen jobbade jag med ett skarpt uppdrag, under uppsikt och guidning givetvis. Samtidigt var det mycket eget ansvar och jag fick jobba nära både Jocke, Erik och Jessica i olika projekt.

Jag fick jobba med webbdesign och bildhantering som jag gillar, men fick lära mig mycket nytt om det strategiska arbetet, sociala medier samt mätning och rapportering. Och även fast jag ibland var helt ny på ett verktyg fick jag stort förtroendet och vägledning att sätta mig in det och lära mig vilket jag uppskattar väldigt mycket. Man fick liksom bakgrunden och perspektiven på en större helhet, och sedan peppen och stödet från de andra att gå in och utveckla och lära sig detaljkunskaperna.

Jag kan varmt rekommendera att söka praktik hos United Power!"

Thomas Streitlien, praktikant i 3 månader, hösten 2018.