Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Dala Bryggeri

DalaBryggeri är ett nystartat mikrobryggeri i Rättvik (grundat 2016). De erbjuder hantverksmässigt bryggda ölsorter, tillverkade av genuina råvaror. Redan första året lyckades den ljusa lager ta plats i Systembolagets fasta sortiment.

De kom till oss för att få hjälp att komma igång med kommunikationen i sociala medier och att ge webben ett lyft. Att knyta ihop och växla upp, helt enkelt.

Historien om bryggeriet är något av en framgångssaga, då ölen visat sig omåttligt populär både hos inbitna dalfolk och andra dalavurmare runt om i landet. Med grund i detta tog vi fram konceptet ”Lite mer Dalarna”, som fick genomsyra allt från annonsering till storytelling.

Vi reviderade struktur och texter på webb, och fotograferade nya bilder. I text skrev vi historien om bryggeriet, berättad med en humoristisk underton. Vi tog även fram ett manifest och sidan ”Konsten att brygga öl” – massor av content att använda sig av i sociala medier.

Vi tog även fram annonser för Facebook. De riktades mot stora städer med universitet där många utflyttade dalfolk studerar. Städer där man numer kunde hitta den ljusa lagern i Systembolagets fasta sortiment. Annonserna berättade på vilken gata i staden man kan hitta ölen.

Information

Kund

Dala Bryggeri

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!