Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Från idé till effekt

Vi vet du kan bättre! Låt oss berätta hur.

Kreativa lösningar, ett stort mått fantasi och digital expertis. Vilka tror vi att vi är? Vi svarar själva: United Power är reklambyrån som gör skillnad genom att ställa rätt – och ibland svåra – frågor.
Vi är ett litet team som brinner för strategisk kommunikation som poppar, bryter igenom bruset och fångar in. Så hjälper vi företag att lyfta blicken. Och! Sa vi det? Vi älskar verkligen mätbara resultat.

Men passar vi som er samarbetspartner? Find out below!

NIO ANLEDNINGAR ATT VÄLJA UNITED POWER

01. Den personliga byrån

Vi är en liten byrå. Det innebär att du hela tiden kommer ha en personlig dialog med projektansvarig från oss. Den som blir er kontakt kommer med tiden kännas som en del av ert företag. Vi är alla passionerade i det vi gör. De projekt vi tar oss an vill vi leverera i!

02. Vi börjar med att titta på era mål & resultat

Att hålla koll på alla resultat som går att mäta är något som kan göras bättre än de flesta har kunskap om. Vill du också ha koll på pengar ut, pengar in, så är vi rätt byrå för dig.

03. Ni får vad ni förväntar er

Vi ser till så att du får det du förväntar dig efter er satta budget. Stora eller små? Vi anpassar oss efter din verksamhets storlek och rekommenderar er att göra det som ger er bäst ROI eller ROAS.

04. Utifrån-in-perspektiv

Vi hjälper dig att lyfta blicken. Vad vi än tar oss an har vi utifrån-in-perspektivet, det vill säga vi tänker hela tiden på målgrupp och kundnytta primärt, vad tanken är med CTA och hur kunden uppfattar er som avsändare.

05. Kontinuerlig avstämning

Vi tror på många snabba avstämningar under projektens gång, för att du som kund hela tiden ska känna dig delaktig och trygg i leveransen.

06. Tydlig deadline

Vi skapar alltid en tydlig och transparent Projektplan, som vi kan justera löpande och följa från båda håll för att nå deadline.

07. Helhetslösning och den röda tråden

Vi kan hjälpa dig med helheten och se till så att alla delar i hur ni kommunicerar hänger ihop. Som kreativ reklambyrå jobbar vi med alla delar inom marknadsföring, från strategi till design till innehåll i sociala medier.

08. Långsiktig samarbetspartner

Vi har idéer, men framförallt har vi erfarenhet. Vi vet vad som fungerar och hur man bygger ett starkt varumärke. Utöver det ser vi oss som en långsiktig samarbetspartner och vill att ni använder oss som bollplank. Samtidigt som kvalitet och resultat är fokus, tror vi dessutom mycket på att ha trevligt i våra samarbeten.

09. Allt vi gör blir så himla fint

Summan av kardemumman.

Tänker du ungefär likadant?

Ja i så fall…

Jessica

Jessica började som operativ projektledare på United Power och är idag VD/Strategisk Projektledare och delägare. Hon hjälper kunder lösa sina problem genom smarta marknadsinsatser. Driftig, strategisk och omsorgsfull – Jessica ser inte bara till att det händer utan att allt genomförs i rätt ordning. Dessutom bjuder hon på sig själv och får alla att trivas. Utöver strategisk projektledning vid framtagande av kommunikationsplaner/strategier arbetar hon också operativt med projektledning och sociala medier.

Vad är det bästa med kunderna Jessica?

– Att de hjälper mig till att faktiskt använda min kunskapsbas och hjärna fullt ut genom att anförtro mig/oss sina utmaningar, berätta om sina visioner – allt för att få ta del av vår expertis.

Joakim

Joakim har arbetat i över 20 år på United Power och är idag också delägare. Han är AD:n som älskar utmaningar och talar (och ibland mumlar) lika sjungande dalmål som skotsk engelska. Joakim ägnar sig åt idé och koncept, grafisk design och digitala lösningar som webbproduktion, inklusive rörligt material. Han är också en skicklig fotograf. Tillsammans med övriga i teamet har Joakim tagit fram grafiska profiler, kommunikationsplattformar och kommunikationsplaner för flera företag och organisationer.

Vad är det bästa med jobbet Joakim?

– Omväxlingen av varierande arbetsuppgifter, och när jag får försöka lösa olika problem.

Klara

Klara är digital projektledare som hunnit samla erfarenheter inom sociala medier, content och influencer marketing både inhouse och på byrå. Hon är en skicklig koordinator med god blick för helhet och detaljer. Klara rör sig obehindrat mellan det operativa och strategiska och hanterar många kontakter – alltid med ett hjärtligt bemötande. På United Power leder hon digitala projekt och jobbar operativt med bland annat webbplatser, sociala medier, content marketing och nyhetsbrev.

Vilken är din favoritkanal på sociala medier Klara?

– Instagram, helt klart. Det är den ultimata kanalen att dela inspiration på och satsa på content med storytelling för att nå sin målgrupp. Dessutom finns det stor potential för marknadsföring via Instagram Stories.

Erik

Erik arbetar som digital strateg på United Power, och är uppskattad bland annat för sin pedagogiska styrka. Han är ett ess inom Google Analytics, SEO, Google Ads, konverteringsoptimering samt mätning och rapportering. Rätt sak i rätt ordning är en central förkunnelse, och att göra saker bra från början för att slippa göra om. Stora som små verksamheter får hjälp av Erik med analys, optimering och uppföljning av digital kommunikation.

Vad är det bästa med kunderna Erik?

– Att de vill så bra saker, och uppskattar att få hjälp. Det är det som är roligast, att förklara så folk förstår och se poletter trilla ner.

Nina

Nina är copywriter med specialistkompetens inom digital kommunikation och SEO. På United Power arbetar hon med alla typer av copyuppdrag, inklusive grafiska profiler, kommunikationsplattformar och kommunikationsplaner tillsammans med teamet. Hon är en nyfiken filur som gärna sätter sig in i allt mellan himmel och jord, och vrider fram insikter som genererar genomtänkt och välriktad kommunikation. Nina är också en skarpsynt korrekturläsare och bearbetar effektivt befintliga texter.

Vad är det bästa med kunderna Nina?

– Att de vill få till slagkraftiga texter med tydligt tilltal, förstår att djävulen bor i detaljerna och anförtror oss att vara språkrör för det som de har byggt upp.

Amalia

Amalia är copywriter, retoriker och kommunikatör med en bakgrund inom både reklambranschen och det kommunala. Hon är vass på allt från redaktionellt arbete och storytelling till content i sociala medier, manus och webbar. Med ett skarpt sinne för detaljer och en stor dos vetgirighet tar hon sig an alla typer av copyuppdrag. Och med en retorikers envetna kärlek för det talade och skrivna ordet, och hur man som bäst argumenterar för sin sak, skapar hon nytt, uppdaterar befintligt och hittar nya kreativa infallsvinklar.

Du som är bra på storytelling, berätta något vi inte vet om dig Amalia!

– Jag är en rysligt effektiv researcher och läsare och plöjde en gång Brott & Straff på 8 timmar, utan att bli vansinnig.

Josephine

Efter 11 år i Göteborg har hon återvänt till hemstaden Falun. Josephine som i grunden är grafisk formgivare och originalare har också kompetens inom sociala medier, text och rörlig media. En social kreatör med ett öga för detaljer, som har en lustfylld relation till lärande. Som ansvarig för leverantörskampanjer och köpta sociala medier har hon under sina år på Intersport jobbat mycket med varumärkesbyggande. Dessutom har hon drivit eget som formgivare. Attribut vid sidan om laptopen är padelracket, vikter och vandringskängor. På United Power jobbar Josephine nära vår AD Jocke, och skapar material för sociala medier och print.

Varför är det så roligt med rörligt Josephine?

– Rörligt är så brett och man kan hela tiden hitta på och lära sig nya saker. Med lätta medel kan man skapa mycket!