Print

Ja, eran är digital men det ena utesluter inte det andra – print har inte och kommer inte upphöra att existera. Det är fortfarande en beröringspunkt där du kan skapa igenkänning och nå ut med budskap. Och det är fortfarande människor som ligger bakom kreativ kvalitetsdesign för print. Hos oss sitter formgivare med kunskap och erfarenhet som sträcker sig från United Powers ursprung som traditionell reklambyrå rakt in i nuet och vidare med framåtblick. Säg det med print och ta hjälp av oss.

Få hjälp med trycksaker, skyltar, profilering & förpackning

Vilken skapelse vill du se ta form?

Vi hjälper dig oavsett storlek på företag. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal!


    Förpackningen som budskapsbärare

    Sikta på mer än ett snyggt skal. Se förpackningen som ett medium, en budskapsbärare som berättar en historia. Det ligger UP:s kreatörer nära hjärtat att jobba med förpackningar – att lägga sin själ på en begränsad yta och skapa något som kommer att leva länge på hyllan.

    När det handlar om en serie produkter är det en rolig utmaning att få dem att hänga ihop samtidigt som man enkelt ska kunna särskilja de enskilda produkterna. Inom förpackningar levererar våra formgivare allt från grunddesign till redesign och produktlinjeutvidgning. Vad ska din förpackning förmedla?