Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Tjänster

Föreläsning & Utbildning

Vad behöver ni lära er mer om? Komma igång med? Anlita oss för en föreläsning eller utbildning. För dig själv, ditt företag eller företagarförening. Ta kontakt så skräddarsyr vi efter era behov.

Läs mer

Strategisk rådgivning

Ett samarbete börjar sällan direkt i partnerskap. Det brukar börja med en dejt eller två, i mindre projekt med en början och ett slut. Vi jobbar dock alltid för att bli en långsiktig samarbetspartner. Att vi både hjälper er med de detaljer ni inte gör själva, och samtidigt diskuterar den övergripande strategin och vägen mot målen. Här har vi lärt känna varandra och er verksamhet och vi samarbetar transparent och i symbios.

Läs mer

Digital Strategi

Hur ni ska jobba digitalt, i vilka kanaler och varför. Stort eller litet, nytt eller gammalt företag, så är en digital strategi värdefullt att ha i ryggen. Det tydliggör vart vi är, vad vi vill, hur och vad vi ska göra, mäta, utvärdera, lära och förbättra. En bra start helt enkelt.

Läs mer

Koncept

En övergripande idé, en genomgående röd tråd som bygger varumärket synligt och enhetligt. Företagets egna personlighet. Konceptet ger en bild av hur ni ska se ut, låta och kännas. Allt arbete, såväl på egna kanaler såsom på köpta kanaler kommer gå snabbare och smidigare när man har detta klart.

Läs mer

Grafisk Profil

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt vilka färger, typsnitt och andra grafiska element skall användas. Vissa företag behöver en enklare grafisk manual, medan andra behöver en mycket mer komplex och fyllig grafisk profil.

Läs mer

Design

Detaljerna gör designen. För att få det riktigt snyggt behöver du en AD som är kompetent, noggrann och glömmer bort tiden när hen har flow för att skapa bästa möjliga art direction arbete för er. Nedan ser du vad vi gjort hittills. You like?

Läs mer

Webbsida

Hemsidan är fortfarande navet i de flesta företags digitala nät av kanaler. Och tyvärr fortfarande med generellt låg konverteringsgrad. Med rätt funktion och design ska besökaren inte bara hitta utan även genomföra vad ni vill att de ska göra på sajten. Hemsidan behöver uppfylla ert syfte och kundens behov, samtidigt. Vi har ökat flera sajters konverteringsgrad med flera hundra procent.

Läs mer

App

Vi är inte dedikerade app-utvecklare, men har hjälpt flera företag med detta genom åren. Ofta vill företag bara “ha en app” utan att tänka igenom varför och hur. Men du kanske har en genomtänkt plan och vill ha den producerad?

Läs mer

Film

Allt vi gör blir så himla fint, och i film kommer det verkligen till sin rätt. Men film ska ju inte bara vara snyggt, utan även berätta en historia, vara målgruppsanpassad, fylla rätt syfte i rätt tid och nå ut till rätt målgrupp, på rätt plats.

Läs mer

Foto

Äg dina egna bilder! Det är många som idag köper bilder från bildbanker. Inget fel med det, det gör vi också ibland. Men för att verkligen fånga DIN verksamhet blir det mer äkta med egna snygga foton.

Läs mer

Copy & Texter

Om jag inte hade formulerat en fråga nu, hade du då fortsatt läsa? Jag vet inte exakt hur jag ska beröra dig så att du känner “den här copywritern kommer jag att anlita”, men jag försöker få till en personlig dialog som åtminstone får dig att haja till.

Läs mer

Print

Vi är proffs på Design & Art Direction, och ibland går det till print. Årsredovisningar, tidningar, kataloger, broschyrer, vinetiketter, förpackningar, you name it, we have done it.

Läs mer

SEO

SEO är ett delvis mytomspunnet ämne. Vad funkar, vad funkar inte? Länkar hit och länkar dit. Vi förenklar och delar upp det i 3 delar: Teknisk SEO, Onpage SEO och Länkar. Ingen del klarar sig utan de andra när det kommer till konkurrensutsatta sökord.

Läs mer

Google Ads & Annonsering

Tidigare benämnt Google Adwords, ett fantastiskt verktyg att nå rätt geografiska målgrupp med rätt sökfraser i rätt tid för rätt peng och med stenkoll på avkastningen på varje investerad krona. Kan även vara ett svart hål att kasta pengar i om det inte görs rätt.

Läs mer

Sociala Medier

Svårt? Fantastiskt? Onödigt? Snittar ni på 5 likes per inlägg trots 1000 följare? Vi hjälper er att hantera hela eller delar av er närvaro på sociala medier i form av att ta fram koncept och strategier, skapa kampanjer och producera innehåll. Allt från analys, långsiktig rådgivning till punktinsatser och kampanjer. Vi har lång erfarenhet och goda resultat!

Läs mer

Kampanjer

Målmedveten marknadsaktivitet med kreativ gnista. En välriktad kampanj börjar med målgruppsanalys, både för att ta fram rätt budskap och identifiera de mest relevanta kanalerna och tidpunkterna. Precisa mål för att kunna mäta resultat och genomslagskraft är också centralt, liksom att slå fast om man är ute efter en omedelbar eller mer långsiktig vinst med hjälp av kampanjen.

Läs mer