Föreläsning, utbildning & rådgivning inom digital marknadsföring

United Power erbjuder föreläsningar, utbildningar och rådgivning inom digital marknadsföring. Vi uppskattas särskilt för vår pedagogik, transparens och vårt tålamod. Bakgrunden är att vi tycker det är angeläget att våra kunder förstår vad vi gör och varför, kan sätta upp KPI:er (nyckeltal) och avläsa resultaten av vårt samarbete. Men även du som inte är kund hos oss sedan tidigare är välkommen att boka! 

Våra mest eftertraktade föreläsningar och utbildningar inom digital marknadsföring greppar digital strategi, SEO, sociala medier, Google Analytics och Google Ads. Vi håller ofta föreläsningar och utbildningar i Falun, Borlänge, övriga Dalarna och Stockholm, och kommer gärna också till andra delar av Mellansverige. När fysiska träffar inte är möjliga ses vi digitalt.

Boka föreläsningar & utbildningar i Dalarna med omnejd eller online

Nedan finner du några av våra mest eftertraktade föreläsningar och utbildningar:

Hittar du inte riktigt det du är ute efter? Inga problem – hör av dig så ordnar vi ett anpassat upplägg. 

För vem? 

Vanligen anlitas vi av en företagarförening eller enskilda företag som vill utvecklas. Vi anpassar upplägget efter er kunskapsnivå, och de specifika förutsättningar som gäller för din bransch och verksamhetstyp.  

Exempel på deltagare från företag är marknadsansvarig, kommunikatör, VD och kundservicemedarbetare. Ni får själva avgöra vilka det är relevant för i ert fall.

Hur?

Våra föreläsningar och utbildningar äger antingen rum vid ett avgränsat tillfälle eller en serie tillfällen, där tidsåtgången varierar från 1 h till halvdag.

Vi ser alltid till att hålla en övergripande strategisk nivå, och samtidigt förse dig som deltagare med konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt. 

När det finns specifika önskemål om bitar som är extra viktiga att lyfta ser vi gärna att ni meddelar oss det innan, så anpassar vi upplägget därefter.

Vilken kompetens saknas eller behöver förstärkas hos er?

Vi hjälper dig oavsett storlek på företag. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal!


  Boka coaching med träffar i Dalarna med omnejd eller online

  Undrar du om ni gör rätt saker? Är det svårt att hinna med att ta vara på de där möjligheterna att nå ut? Bolla med en digital strateg eller social mediaexpert! Coaching eller rådgivning är smart för att få en skjuts i rätt riktning. 

  Under varje coachingtillfälle hjälper våra experter dig och ditt företag/varumärke att nå bättre effekt och få ut mer av er närvaro i sociala medier. Vi utgår från vad ni vill uppnå och sätter upp mätbara och tydliga mål tillsammans. Vi har över ett decenniums erfarenhet av att jobba med sociala medier och kan hjälpa dig greppa allt från hur du får fler trogna följare till hur du läser och analyserar din statistik. 

  Google My Business är ett mycket bra gratis fönster för de som googlar på ditt företagsnamn. Vi förklarar gärna vad som är grejen, hjälper dig komma på banan och dra nytta av kanalen. 

  Vad ger det att anlita en coach inom digital marknadsföring?

  Några exempel på coachingpaket

  Vilket steg kan vi hjälpa dig att ta?