Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Sociala Medier

Svårt? Attraktivt? Onödigt? Snittar ni på 5 likes per inlägg trots 1000 följare? Vi hjälper dig att hantera hela eller delar av företagets närvaro på sociala medier; att ta fram koncept och strategier, skapa kampanjer och producera innehåll. Allt från analys och långsiktig rådgivning till punktinsatser. Vi har lång erfarenhet och goda resultat!

Tjänster

  • Social media strategi. Låt oss ta fram en strategi som berättigar ditt företags närvaro i sociala medier – för att ni ska bli uppskattade hos just er målgrupp!
  • Innehåll/Framtagande av content - Text, film & foto. Vi kan foto, design, text och hur man får ihop det till ett bra budskap. Vi filmar och klipper instagramfilmer, Youtubefilmer eller Facebookfilmer. Ex. på uppdrag: Harmoniska instagramflöden.
  • Rådgivning och expertstöd. Vi hjälper dig hitta rätt väg framåt, oavsett om det gäller strategi, innehåll eller det tekniska.
  • Paid Social, annonsering på sociala medier. Betald annonsering kräver kompetens för att hitta rätt målgrupp och rätt format för behovet. Dessutom är det ett långsiktigt arbete, varje annons behöver justeras och anpassas över tid. Vi sätter upp målgruppsanpassningen tillsammans med er, och hjälper er med annonsinnehåll (film/bild och text) samt konvertering till sajt. Är du nyfiken på att veta mer om just detta, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!