Sociala medier

Hur når vi ut via sociala medier? Vilka sociala mediekanaler ska vi använda, och vad ska vi posta? Behövs en social medie strategi? Hur ska vi hinna? Meta och Meta Ads, vad var det nu igen?

Genom att ta hjälp kan du komma upp och hålla dig på banan. Vi bistår i att hantera hela eller delar av företagets närvaro på sociala medier; vi hjälper till med att ta fram koncept och strategier, kampanjer, annonser, mallar ni själva kan jobba utifrån eller så producerar vi innehåll åt er – oavsett om ni använder Facebook, Instagram, LinkedIn eller Pinterest.

Få hjälp med sociala medierna Facebook, Instagram, LinkedIn och Pinterest

Social mediestrategi

Hur ska ni gå till väga för att bli uppskattade hos just er målgrupp, och hur vet ni att tiden ni lägger på sociala medier faktiskt har någon effekt? Låt oss ta fram en strategi som berättigar ditt företags närvaro i sociala medier.

Innehållsstrategi

Svårt att komma på vad ni ska lägga upp? Inte för oss! Vi hjälper dig att ta fram strukturerat innehåll och publiceringsplan. Dessutom kan vi coacha er löpande om så önskas.

Organiskt innehåll, content, på sociala medier

Visa vilka ni är, bygg förtroende och driv nyfiken trafik till hemsidan via organiskt innehåll på sociala medier. Vi kan foto, design, text; budskap och helhetskommunikation. Behöver du hjälp med att ta fram rörligt innehåll? Vi filmar och klipper film för Instagram, Youtube och Facebook. Våra vanligaste tjänster inom sociala medier:

Annonsering på sociala medier – Paid social och Meta Ads

Genom annonsering på sociala medier (även kallat Paid Social eller Meta Ads) kan du få en skjuts i att nå dina affärsmål oavsett om du önskar få fler leads, skapa kännedom eller öka din försäljning. Med hjälp av användares data kan man identifiera och nå nya potentiella kunder med sina annonser. Betald annonsering kräver kännedom för att skapa målgrupper och rätt format för behovet. Dessutom är det ett långsiktigt arbete, varje annons behöver justeras och anpassas över tid.

Vad vi gör för er

Vi ser över hela din kundresa och hjälper dig hitta rätt väg framåt, oavsett om det gäller strategi, innehåll eller det tekniska. Vi hjälper dig pinpointa nya potentiella kunder och effektivisera din marknadsföring genom att se över dina strategier, dina kampanjer, din målgrupp och din annonsering. Vi analyserar resultat löpande och följer upp med förbättringsmöjligheter.

Vi kan hjälpa er med marknadsföring på Metas plattformar (Facebook och Instagram), Pinterest och LinkedIn. Om du tror att någon av dessa plattformar är intressant för dig som företag att synas på kan vi på United Power hjälpa dig med synbarhet eller annonsering på flera olika sätt:

Utbildning, föreläsningar och coaching

Vad behöver ditt företag hjälp med? Vi skräddarsyr lösningar som passar just dig.

Vi tar gärna ett helhetsgrepp kring din verksamhets digitala närvaro och kan hantera hela eller delar av er närvaro på sociala medier. Vänd dig till oss för allt från analys och långsiktig rådgivning till punktinsatser som foto, grafik, film och kortare animationer. Vi ser fram emot att höra vad vi kan göra.

Vi hjälper dig oavsett storlek på företag. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal!


    Boka utbildningar inom sociala medier

    Du är välkommen att boka utbildningar inom sociala medier där United Power kommer till ditt företag, eller möter er digitalt. Här finner du några av våra mest eftertraktade utbildningar inom sociala medier:

    Hittar du inte riktigt det du är ute efter? Inga problem – hör av dig så ordnar vi ett anpassat upplägg. 

    Vilken kompetens saknas eller behöver förstärkas hos er?