Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Hjälp med Sociala Medier i Falun, Dalarna

Svårt? Attraktivt? Onödigt? Snittar ni på 5 likes per inlägg trots 1000 följare? Vi hjälper dig att hantera hela eller delar av företagets närvaro på sociala medier; att ta fram koncept och strategier, skapa kampanjer och producera innehåll. Allt från analys och långsiktig rådgivning till punktinsatser. Vi har lång erfarenhet och goda resultat!

Tjänster

  • Social media strategi. Låt oss ta fram en strategi som berättigar ditt företags närvaro i sociala medier – för att ni ska bli uppskattade hos just er målgrupp och veta att den tid ni lägger på sociala medier faktiskt ger effekt!
  • Innehållsstrategi. Svårt att komma på vad ni ska posta? Inte för oss! Vi hjälper dig att ta fram strukturerat innehåll, publiceringsplan och coachar er löpande om så önskas!
  • Framtagande av content. Text, film & foto. Vi kan foto, design, text och hur man får ihop det till ett bra budskap. Vi filmar och klipper Instagramfilmer, Youtubefilmer och Facebookfilmer.
  • Utbildning, Rådgivning och expertstöd. Vi hjälper dig hitta rätt väg framåt, oavsett om det gäller strategi, innehåll eller det tekniska.
  • Paid Social, annonsering på sociala medier. Betald annonsering kräver kompetens för att skapa målgrupper och rätt format för behovet. Dessutom är det ett långsiktigt arbete, varje annons behöver justeras och anpassas över tid. Vi hjälper till med allt från att ta fram en annonsstrategi till att både skapa innehåll (film, bild, text) och att sätta upp och optimera annonserna.
  • Vi tar gärna ett helhetsgrepp kring er digitala närvaro och kan hantera hela eller delar av er närvaro på sociala medier. Är du nyfiken på att höra mer om det? Jamen, hör av dig!

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!