Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Partykungen

Partykungen.se körde framgångsrikt Google Ads och Remarketing och var tveksamma till Paid Social och dess effekt. Logisk invändning eftersom Social ofta har lägre konverteringsgrad än Adwords, SEO och Direct. Vi analyserade Analytics och såg mycket bra saker, men även att det behövdes ny trafik, nya kunder, bredda varumärkeskännedomen.

Resultat?
Vi väckte liv i en slumrande Facebook och Instagram-sidor. Med en mix av organiska inlägg med personlig touch och foton, kombinerat med målgruppsanpassad Paid Social ökade vi Engagemangs-nivån och antalet aktiva följare dramatiskt. Intäkten från Social ökade med 24% jämfört med motsvarande period föregående år. Och lika viktigt, vi driver nya besökare till webbplatsen som då nås av Google Ads Remarketing för ökad intäkt även genom den kanalen.

En bra början och samarbetet har nu tagits till nästa nivå. Och som med alla våra kunder, så lovordar vi bra åtgärder andra parter gör för Partykungen, samtidigt som vi lyfter förbättringspotential vi ser, oavsett vem som sedan ska göra jobbet. Vi jobbar alltid för långsiktiga partnerskap med våra kunder, som du kan läsa mer om under “Strategisk Partner”, och vi samarbetar smidigt och transparent både med kund och övriga konsulter och partners.

Information

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!