Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Ta kontroll över er digitala närvaro!

Digital transformation är ett uttjatat begrepp för oss som reklambyrå och marknadsföringsrådgivare, men trots att vi tycker att det här var något som det talades mycket om för flera år sedan så är det många företag som inte ens påbörjat sin digitala övergång.

Genom att undersöka hur digital teknik kan användas till att förbättra företagets verksamhet, effektivitet och räckvidd kan man både förbättra den befintliga verksamheten men även samtidigt skapa helt nya möjligheter. De större aktörerna har redan passerat detta stadie, men många mindre företag vet inte ens var de ska börja och av den anledningen görs ingenting vilket såklart inte är bra. Därför har vi skrivit ihop en checklista med saker du som företag kan börja med att se över.

Många mindre företag vet inte ens var de ska börja

Hela företaget berörs. Så se till så att alla delar av företaget tänker digitalt. Det avgörande för att nå framgång är hur förberedda och drivna de enskilda medarbetarna är. Genom att få igång ett samtal kan synergier skapas. 1+1 blir 3. Nästan alla avdelningar ekommer att ha betydelsefulla roller att spela, och en del av dem, som IT, måste vara en del av varje process.
Se över din hemsida. Din hemsida är ditt nav. Vi förvånas som byrå hur många gamla hemsidor som fortfarande lever kvar där ute på internätet. Är din hemsida mer än 2 år gammal och du inte arbetat aktivt med den är det dax att göra en översyn! Är inte sajten byggd responsive? Då är det verkligen dax för en ny sajt. Kontakta oss så kan vi ge dig en snabb översyn och komma med förslag utifrån din budget vad du kan göra för att gör din sajt mer anpassad för 2017.
Google analytics Har ni ett Google analytics konto? Om inte – Skaffa det bums! Utan att kunna läsa av trafiken på er sida kommer ni inte kunna utvärdera vad som fungerar bra, dåligt eller vad som kan bli bättre. Genom att följa beteendemönster och köpprocesserna kan ni skapa starkare kunderbjudanden och utveckla nya arbetssätt internt som kan lyfta företaget till en helt ny nivå.
Sociala medier Finns ni på de sociala plattformarna där era kunder är? Och, gör ni rätt saker där? För några år sedan talades det mycket om att varje företag bör ha en social mediastrategi. Och det gäller såklart fortfarande. Men en strategi behöver inte vara så avancerad. Se bara till att ni tänkt igenom var ni befinner er och vem som äger frågan.
Bilder. Konsumenter handlar med ögonen. Att ha bra bilder är viktigare än vad du tror. Se över hur ni syns på Google idag och vad ni har för bilder synliga på era egna kanaler. Ni kanske rentav behöver satsa på att ta nya bilder? länk!

Det här är 5 tips för att överhuvud taget kunna vara med i matchen. Genom att beta av dessa steg så har du iallafall kommit en bit på vägen. Har du passerat dessa steg är det dags att….

Oavsett var du som företagare befinner dig i övergången så kan vi som byrå hjälpa dig. Vi kan göra en analys eller gå bredvid och guida dig steg för steg. Hör av dig om du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig!

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!