Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Digital Strategi
Hur ni ska jobba digitalt, i vilka kanaler och varför. Stort eller litet, nytt eller gammalt företag, så är en digital strategi värdefullt att ha i ryggen. Det tydliggör vart vi är, vad vi vill, hur och vad vi ska göra, mäta, utvärdera, lära och förbättra. En bra start helt enkelt.
Vi börjar alltid från ert nuläge och era behov, men så här skulle processen kunna se ut:

  • Strategisk översyn: Vart är ni nu och vilka mål vill ni nå?
  • Varumärkesöversyn med digital fokus. Vi ser över er sajt, annonskonton, pixlar, kampanjer som tidigare gjorts, pågående arbete etc.
  • Åtgärdslista där vi fördelar vad du kan göra själv och vad vi kan hjälpa till med för att nå målen
  • Ev. Produktion (fotografering, textproduktion, kampanjarbete etc.)
  • Sätter upp spetsad mätning och användbar rapportering
  • Löpande rådgivning, utbildning och utvärdering.

Hur jobbar vi med Digital Strategi?

Vi vet, det kan vara svårt att veta vem man ska jobba med gällande detta viktiga arbete och det kan vara en djungel där ute, hur ska man veta vad som ska göras och av vem, när och hur? Vår lösning är att jobba baklänges. Vilka resultat vill vi nå, vad är sista steget innan målen, och hur får vi besökarna till sista steget? Jo, genom att hitta rätt besökare och få dem att ta det första steget mot er. Samt ha bra kontroll på vilka resultat alla insatser faktiskt ger. Vi har riktigt duktiga projektledare och tar in beprövade proffs-konsulter vid nischade uppdrag. Beviset på att vi är rätt val även för dig är att alla våra kunder blir återkommande kunder.

Kundcitat
Framtagandet av en digital strategi tillsammans med United Power var en lärorik resa för oss. De hjälpte oss att hitta de verkliga mervärden vi kan erbjuda i våra digitala kanaler. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar av vår strategi och där är United Power med och stöttar oss i den snabbt förändliga digitala världen.
Niclas Groth, Göthes AB. Våren 2019.

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!