Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

SEO-Länkar till Landgarden.se

Sören från Landgarden ville hälsa att: ”Samarbetet med United Power har fungerat fantastiskt bra. Uppriktig och pedagogisk införsäljning och sedan bra dialog och leverans från start till mål. Rekommenderas varmt!”

Landgarden är en e-handel som säljer snygga blomlådor i metall. Sören ville synas bättre på Google med sin svenska E-handel och i januari 2019 hörde han av sig till oss. Vi började med att diskutera SEO, se över sajten med innehåll, struktur och vilken kompetens som fanns på plats. De kunde och ville själva fortsätta optimera med det som kallas on-page-SEO, men tyckte det var svårt med länkar.

3 månader senare hade vi hittat och levererat 12 kvalitativa länkar med bra SEO-värde från riktiga människor och sajter som uppskattar Landgardens sajt och produkter. Det rör sig bland annat om samarbeten med relevanta företag inom trädgårdsbranschen, och ambassadörer som testat produkterna. Här är ett exempel på en länk. Vi skapade även ett stycke snygg infografik som sajt-ägarna kunde använda i sina inlägg, se bild nedan.

Länkar är som många säkert vet, ett omdiskuterat ämne. Vi rekommenderade att göra det på riktigt. Man får sprida sitt budskap, produkter, tjänster och uppmuntra andra att länka till sin hemsida. Länken behöver dock komma från en relevant och etablerad sida med levande innehåll, som drivs av riktiga människor. Sidan behöver också värderas med mät-verktyg för att säkerställa att den har ett bra SEO-värde. Det finns många ”fula” och billigare sätt att skaffa länkar på men det ska man hålla sig borta från. Google söker hela tiden efter otillåtna genvägar, och det kan straffa sig. Relevans däremot lönar sig.

Vi ska inte lägga ut texten mer än så. Slå oss en signal istället så berättar vi allt vi kan om länkar och SEO. 🙂

 

 

 

 

Information

Tjänster

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!