Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Analytics & Rapportering

Det här är en lång men läsvärt text. Särskilt om du inte jobbar med Analytics och Rapportering aktivt idag. Du behöver bara nämna “Analytics” för vår analytiker och projektledare Erik och bjuda in honom till ditt Analytics-konto, så får du hans feedback och förslag helt gratis, that’s how much he loves it! Varför? För här hittar man så tydliga förbättringsåtgärder för hela er verksamhet, oavsett om ni är “digitala” eller ej, B2B eller B2C, stora eller små.

Målspårning och måluppföljning

Hör ihop med Google Analytics och Google Tag Manager. E-handlare känner till E-handelsspårning, men få använder Målspårning, alltså att sätta ett mätvärde på exempelvis mailklick, telefonklick eller ifyllda formulär. Det går dessutom att sätta monetära värden på dessa konverteringar. Detta gör att vi får betydligt bättre koll på om dina besökare faktiskt gör det du vill att de ska göra. Hör av dig så förklarar vi hur det fungerar och vad du kan förbättra!

Snygga Rapporter i Google Data Studio

Vi ÄLSKAR Data studio och menar att alldeles för få känner till och använder GDS. Man kopplar ihop GDS med Analytics och kan därefter bygga snygga men framförallt relevanta rapporter. Alltså selektera de som är viktigt och användbart för att nå bättre resultat!

Det går även att koppla ihop med en massa andra plattformar som Facebook och Adwords för att få specifik data därifrån, och dessutom till Spreadsheet (som excel men online) för att kunna mata in egen data, som konsultkostnader, offline-försäljning osv. Syftet med en GDS-rapport (eller flera olika) är givetvis att använda all er data bättre, gå igenom den per vecka/månad, samt kunna agera på statistiken. Att inte jobba datadrivet idag är bara dumt, eftersom det är så enkelt och tillgängligt. Det är denna kontroll som knyter ihop ALLT vi gör, och ser till att vi hela tiden gör rätt förbättringar. Ta första steget kontakta oss idag, och let’s make statistical reports great again!

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!