Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Google Analytics & Rapportering

Google Data Studio Rapport av United Power

Det här är viktigt. Särskilt om du inte jobbar aktivt med Analytics och Rapportering idag. Kontakta oss så går vi kostnadsfritt igenom ditt Analytics och lär tid tolka statistiken. Och vill du inte lära dig allt tar vi gärna fram en användbar Data Studio-rapport åt dig som kommer automatiskt på mailen varje vecka eller månad. Ni får då den viktigaste statistiken ni vill se - snyggt presenterat utan att behöva pilla i Analytics.

Då kan ni börja jobba mer data-drivet, och hitta förbättringsåtgärder oavsett om ni är “digitala” eller ej, B2B eller B2C, stora eller små.

E-handelsspårning eller Målspårning?

E-handlare känner till E-handelsspårning, men alltför få leadsgenererande tjänsteföretag använder Målspårning via Google Tag Manager (GTM), alltså att sätta mål på konverteringar samt ett pengavärde per mål. Vanligtvis mailklick, telefonklick eller ifyllda kontaktformulär och offertförfrågningar. Tänk som en E-handlare och bli bättre på att utvärdera och optimera dina marknadsinsatser! Här hittar du en Analytics-guide för nybörjare och här en guide till hur man kan sätta upp Målspårning via GTM och sätta penga-värden på dina leads. Detta gör att vi får betydligt bättre koll på om dina besökare faktiskt gör det du vill att de ska göra. Och det är alltid roligare att se pengar i Analytics än bara trafik. Hör av dig så förklarar vi hur det fungerar och vad du kan förbättra!

Snygga Rapporter i Google Data Studio

Vi ÄLSKAR Google Data studio och menar att alldeles för få känner till och använder GDS. Man kopplar ihop GDS med Analytics och kan därefter enkelt skapa snygga men framförallt relevanta rapporter. Alltså selektera de som är viktigt och användbart för att nå bättre resultat!

Det går även att koppla ihop med en massa andra plattformar som Facebook och Adwords för att få specifik data därifrån, och dessutom till Spreadsheet (som excel men online) för att kunna mata in egen data, som konsultkostnader, offline-försäljning osv. Syftet med en GDS-rapport (eller flera olika) är givetvis att använda all er data bättre, gå igenom den per vecka/månad, samt kunna agera på statistiken. Att inte jobba datadrivet idag är bara dumt, eftersom det är så enkelt och tillgängligt. Det är denna kontroll som knyter ihop ALLT vi gör, och ser till att vi hela tiden gör rätt förbättringar. Ta första steget kontakta oss idag, och let’s make statistical reports great again!

SEOranking GDS Google Data Studio - United Power

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!