Holmgatan 32
791 71 Falun
+46 (0) 23-79 45 30
hejup@unitedpower.se

Föreläsning och Utbildning inom Digital Marknadsföring i Falun, Dalarna

Våra vanligaste föreläsningar och utbildningar inom Digital Marknadsföring handlar oftast om Digital Strategi, SEO, Sociala medier, Google Analytics och Google Ads. Vi uppskattas för vår transparens, tålamod och pedagogik för vi tycker det är viktigt att våra kunder förstår vad vi faktiskt gör, förstår varför och hur de kan sätta upp KPIer och avläsa resultaten vi hjälper dem skapa. En del hålls lokalt i Falun eller andra ställen i Dalarna eller Stockholm, men givetvis håller vi även digitala föreläsningar för företag där vi inte har möjlighet att träffas.

Vanligen anlitas vi av en företagarförening eller ett enskilt företag som vill utvecklas. Vi ser alltid till att hålla både en övergripande strategisk nivå, men också med konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt. Några föreläsningsserier finns redan klara, och i de flesta fall finns också specifika önskemål om extra viktiga ämnen. Då syr vi givetvis ihop en anpassad föreläsning och ser till att ni får ut allt ni behöver lära er.

Vad tycker kunderna om våra föreläsningar?

Vi (LRF) anlitade United Power för att hålla en kurs i digital marknadsföring för livsmedelsföretagare som blev mycket uppskattad! United Power guidade oss på ett professionellt och personligt sätt hur man kan bli mer synlig, nå nya kunder, utveckla kundkontakt och stärka sitt varumärke genom hemsida och sociala medier.
Marie Rosenblad, LRF. Våren 2020.


Företagarföreningen i Leksand hade Erik Nyström på besök där han pratade om Googles olika plattformar och möjligheter. Responsen var väldigt positiv från våra c:a 36 medlemmar då många är nybörjare inom ämnet och behöver stöd och kunskap. Nu väntar kurs 2 i sociala medier med Jessica som föredragshållare. Bra jobbat UP!
Mats Nobelius, Företagarföreningen i Leksand, hösten 2019


Framtagandet av en digital strategi tillsammans med United Power var en lärorik resa för oss. De hjälpte oss att hitta de verkliga mervärden vi kan erbjuda i våra digitala kanaler. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar av vår strategi och där är United Power med och stöttar oss i den snabbt förändliga digitala världen.
Niclas Groth, Göthes AB. Våren 2019.

Här är några filmer vi gjort om Digital Marknadsföring

En kort föreläsning om de tre huvudområdena inom SEO

En kort föreläsning om Youtube och hur man kan marknadsföra sig där

En kort föreläsning om Google Analytics och den enskilt viktigaste vyn att lära sig

Du vet att ni kan bli bättre. Det är väl därför du är här? Ta hjälp av oss, allt vi gör blir ju så himla fint!